Toiminta

Kiipeilytoiminnassa käyttämämme kiipeilypaikat on esitelty Kiipeily Kotka-Hamina alueella -sivulla.

Järjestämme aikuisjäsenillemme kiipeilyvuoroja, kursseja ja tapahtumia Haminan Aseman koulun kiipeilyseinällä ja keväästä 2021 lähtien Boulderverstaalla Kotkassa. Bouldervestaalla kiipeilystä perimme jäseniltämme jäsenmaksun lisäksi käyttömaksua vuokrakulujen kattamiseksi. Kesäaikana järjestämme ulkokiipeilypäiviä ja reissuja. Kysy lisää sähköpostitse kokis@kotkankiipeilyseura.fi tai liity jäseneksi Liittymislomakkeen kautta.

Junioritoiminta

Pidämme kiipeilykerhoja lapsille ja nuorille Kotkassa boulderoinnin merkeissä, eli kiipeilyä ilman köyttä matalilla seinillä, joissa alla on paksut patjat. Ryhmät kokoontuvat kerran viikossa suunnilleen koululukuvuosien mukaisesti.

Boulderverstaan uudet lasten ja nuorten ryhmät Kotkassa:

• 7-9 vuotiaat (1 paikka jäljellä)
  • 10-12 vuotiaat (täynnä)
  • 13-15 vuotiaat (useampi paikka jäljellä)
  • lapsi&aikuinen yhteisryhmä, johon otetaan mukaan huoltajien seurassa pienempiäkin lapsia (kevätkausi 2021: Peruttu. Ryhmä aloittaa syyskaudesta 2021)
  • Extraryhmä kevätkaudelle 2021, 7-12 vuotiaat

Ryhmät alkavat kevätkaudella 8.3.2021 alkavasta viikosta. Tämän vajaan kevätkauden kausimaksu on 50€. Kausimaksu sisältää ryhmätoiminnan aikana voimassa olevan vakuutuksen. Vapaita paikkoja kannattaa kysyä sähköpostitse kokis@kotkankiipeilyseura.fi.

Jatkossa kaudet toteutetaan koululukuvuosien mukaisesti.

Varsinaisen jäsentoiminnan lisäksi järjestämme kaikille avoimia kiipeilykokeiluja, kiipeilykursseja ja kiipeilytyksiä ryhmille.

IMG_20160903_140938

Kiipeilykokeilut

Kotkan kiipeilyseuralla on Haminassa Aseman koululla sisäkiipeilyseinä, jolle järjestämme kaikille (yli 5v) avoimia kiipeileilykokeiluja. Tulevista kokeiluista tiedotamme etusivulla ja Facebook-sivuillamme.

Kiipeilykurssit

Kotkan kiipeilyseuran järjestää Haminan kansalaisopiston kautta seinäkiipeilyn alkeiskursseja. Tulevat kurssit löytyvät Haminan kansalaisopiston sivuilta, eli tästä linkistä.

Kiipeilytys ja laskeutuminen

Kiinnostaako sinua ja/tai ryhmääsi laskeutuminen? Haluatko kokeilla kiipeilyä? Kotkan Kiipeilyseuran kautta pääset kokemaan uusia elämyksiä!

Ylläolevista toiminnoista voit kysyä lisää laittamalla sähköpostia osoitteeseen kokis@kotkankiipeilyseura.fi!