Lasten ja nuorten kiipeilykerhot

Kotkan Kiipeilyseura järjestää lapsille ja nuorille kiipeilykerhoja. Kerhoissa opetellaan seinäkiipeilyn alkeita ja ryhmässä toimimista, leikkejä unohtamatta.

Messi

Kerhot kokoontuvat kerran viikossa suunnilleen koululukuvuosien mukaisesti:

• Lasten ryhmä aloittelijoille (torstaisin Kotkassa Messillä)
  • Lasten ryhmä pidempään harrastaneille (torstaisin Kotkassa Messillä)
  • Nuorten ryhmä (lauantaisin Haminassa Aseman koululla)

Lasten ryhmät ovat tarkoitettu 7-12 vuotiaille ja nuorten ryhmä 13-15 vuotiaille. Nuorten ryhmään ei oteta uusia jäseniä kesken kauden, joten ilmoittautumiset viimeistään 7.9.2019.

Vapaita paikkoja kannattaa kysyä sähköpostitse kokis@kotkankiipeilyseura.fi.

IMG_20160903_140938

Kiipeilykokeilut

Kotkan kiipeilyseuralla on Haminassa Aseman koululla sisäkiipeilyseinä, jolle järjestämme kaikille (yli 5v) avoimia kiipeileilykokeiluja. Tulevista kokeiluista tiedotamme etusivulla ja Facebook-sivuillamme.

Kiipeilykurssit

Kotkan kiipeilyseuran järjestää Haminan kansalaisopiston kautta seinäkiipeilyn alkeiskursseja. Tulevat kurssit löytyvät Haminan kansalaisopiston sivuilta, eli tästä linkistä.

Kiipeilytys ja laskeutuminen

Kiinnostaako sinua ja/tai ryhmääsi laskeutuminen? Haluatko kokeilla kiipeilyä? Kotkan Kiipeilyseuran kautta pääset kokemaan uusia elämyksiä!

Ylläolevista toiminnoista voit kysyä lisää laittamalla sähköpostia osoitteeseen kokis@kotkankiipeilyseura.fi!

Seikkailuradat

Kotkan Kiipeilyseura tekee lapsille suunnattuja seikkailu-/köysiratoja.

21032008427