Avoimet kiipeilykokeilut Haminassa

Pidämme Haminan Aseman koulun kiipeilyseinällä seuraavat avoimet kiipeilykokeilutilaisuudet kevätkaudella 2023

  • 4.2.2023 klo 14:00-16:45
  • 4.3.2023 klo 14:00-16:30

Tervetuloa kokeilemaan mukavaa ja monipuolista lajia! Kotkan kiipeilyseuran aktiivit opastavat lajin saloihin. Kokeilu sopii 5-vuotiaista mummoihin ja vaareihin eikä sisäliikuntavaatteita kummempia varusteita tarvita omasta takaa. Vaatteissa kannattaa huomioida, ettei niissä olisi roikkuvia nauhoja, kuten huppareiden nauhat. Korut kannattaa jättää kotiin ja pitkät hiukset tulee olla kiinni. Urheilukellojen käyttö omalla vastuulla, voivat naarmuuntua. Alaikäisillä pitää olla huoltaja mukana tapahtumassa.

Kiipeilykokeilu järjestetään Aseman koulun liikuntasalissa. Sisälle pääsee takaoven kautta klo 14:00 aikoihin. Pyydämme tulemaan ajoissa paikalle. Ovikelloa (se valkoinen) soittamalla pääsee sisälle myöhemminkin, mutta viimetinkaan ei kannata jättää, koska kiipeilyttämistä jatketaan vain siihen asti kuin kokeilijoita riittää. Lopetamme viimeistään klo 16:30.

Ethän osallistu kipeänä (oireet alkaneet lähipäivinä tai jos on edelleen kuumetta.

Ilmoittautumista ei tarvita.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s