Kiipeilykokeilu 11-13v lapsille Vol2

Ilmoittautumisaikaa 25.1.2023 klo 22:00 asti.

Lasten B-junnut 1 boulderointiryhmän yhteydessä torstaina 19.1.2023 ja 26.1.2023 klo 16:45-18 järjestetään kiipeilykokeilu kertamaksulla uusille kiinnostuneille, koska ryhmään jäi kaudelle ilmoittautumisten jälkeen useampi vapaa paikka. Mikäli 26.1.2023 kokeilun jälkeen kevätkaudelle ei saada mukaan uusia osallistujia, ryhmä perutaan tältä kaudelta, eikä kokokeilujakaan järjestetä lisää.

Kokeilu on 11-13 vuotiaille (2009-2011 syntyneille)

Kiipeilykokeilusta veloitetaan 7€ ilmoittautumisen yhteydessä. Osallistumiseen vaaditaan ennakkoilmoittautuminen. Tilaa on 5:lle nopeimmalle. Ilmoittautumisen tehdään suoraan SuomiSport -palvelun kautta linkistä: Suomisport (vaatii rekisteröitymisen/kirjaitumisen SuomiSport-palveluun).

Boulderointi on kiipeilyä ilman varmistusköyttä enintään 4,5m korkeilla seinillä, joissa alla on paksut patjat putoamisten varalta. Boulderointi-tilamme joka kulkee nimellä Boulderverstas sijaitsee Kotkan Mussalossa Savotan liikuntarakennuksessa.Tilassamme on varsin vähän oleskelutilaa, joten vanhempien ei ole mahdollista jäädä katsomaan tai kannustamaan kokeilun ajaksi, vaan kokeilu tapahtuu ryhmän ohjaajan ohjauksessa ja valvonnassa.

Kokeilun jälkeen on mahdollista ilmoittautua mukaan syyskaudelle. Myös muissa ryhmissä on 7-17 vuotiaille yksittäisiä paikkoja vapaana. Otathan näistä yhteyttä kokis@kotkankiipeilyseura.fi

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s