Boulderverstaan junioriryhmiin ennakkoilmoittautuminen alkaa

Uudessa Kotkan kiipeilyseuran boulder-tilassa Boulderverstaalla aloitetaan neljä viikoittaista junioriryhmää (1,5h/viikko/ryhmä), joihin lapset ja nuoret jakaantuvat iän mukaan. Boulderointi on kiipeilyä ilman varmistusköyttä enintään 4,5m korkeilla seinillä, joissa alla on paksut patjat putoamisten varalta.

Ryhmät kokoontuvat suunnilleen koululukuvuosien mukaisesti. Johtuen boulderverstaan rakennustöistä, kevätkaudella 2021 ryhmät aloittavat alustavan tiedon mukaan 8.3.2021.

Treeniryhmä Haminan Aseman koulun pienellä boulderseinällä (Boulderverstaan seinät ja patjat tullaan toteuttamaan erilailla) Kuva: Sami Pakkanen

Boulderverstaan uudet lasten ja nuorten ryhmät Kotkassa:

  • 7-9 vuotiaat sunnuntaisin 12:00-13:30 (Täynnä, varasijalle voi vielä ilmoittautua)
  • 10-12 vuotiaat torstaisin 17:00-18:30 (Täynnä, varasijalle voi vielä ilmoittautua)
  • 13-15 vuotiaat maanantaisin 18:00-19:30
  • lapsi&vanhempi ryhmä sunnuntaisin 13:30-15:00 (Täynnä, varasijalle voi vielä ilmoittautua)

Lapsi&vanhempi ryhmässä vanhempi ja lapsi, iästä huolimatta, pääsevät harrastamaan yhdessä. Tämä on oiva tilaisuus löytää perheeseen lapselle ja vanhemmalle yhteinen harrastus.

8.3.2021 alkavan vajaan kevätkauden kausimaksu on 50€. Kausimaksu sisältää ryhmätoiminnan aikana voimassa olevan vakuutuksen.

Ennakkoilmoittautumisia otetaan vastaan jo nyt sähköpostitse kokis@kotkankiipeilyseura.fi.

Ennakkoilmoittautumalla pääset varaamaan lapselle paikan jo nyt. Varaamme mahdollisuuden muutoksille, mikäli mm koronatilanne näin edellyttää. Ilmoittautumiset vahvistetaan lähempänä aloitusta.

16-17 vuotiaille emme järjestä omaa ryhmää, mutta heidän on mahdollista liittyä jäseniksi ja osallistua jäsenillemme suunnatuille kiipeilyvuoroille (vanhempiensa suostumuksella). Kiipeilyvuoroilla ei ole ohjattua toimintaa, mutta pidempään harrastaneet neuvovat ja antavat vinkkejä mielellään.

Boulderversta sijaitsee Mussalossa Savotan liikuntakeskuksessa osoitteessa Mussalontie 428, Kotka.
Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s