Boulderverstas

Bouldervestas on uusi Savotan liikuntakeskukseen sijoittuva Kotkan kiipeilyseuran tila. Kiipeilyseinien rakentaminen aloitettaan vuodenvaihteessa. Tila on noin 5 metriä korkea, joten se soveltuu loistavasti boulderointiin. Uusi tila mahdollistaa toimintamme laajentamisen Kotkassa, parantaa jäsentemme treenimahdollisuuksia sekä mahdollistaa junioritoiminnan lisäämisen ja palauttamisen takaisin Kotkaan.

Tilaan rakennettavasta kiipeilyseinästä on suunniteltu mahdollisimman monipuolinen, jotta se soveltuu kaiken tasoisten kiipeilijöiden harrastamiseen, myös lapsille ja ensi kertaa kokeilijoille. Boulderverstas tulee pääasiassa vain jäsentemme ja junioritoiminnan käyttöön. Lisäksi tulemme järjestämään varainhankintana kiipeilytyksiä ryhmille ja joitain kaikille suunnattuja avoimia vuoroja.

Kiipeilyseinien luonnoskuva Savotan liikuntakeskuksen noin 90 neliön tilasta. Seinäneliöitä saadaan yli 150 neliötä ja patjaa tulee yli 60 neliön alueelle

Junioritoiminnan laajentaminen

Uudessa boulder-tilassa aloitetaan neljä viikoittaista junioriryhmää (1,5h/viikko/ryhmä). Lapset ja nuoret jakaantuvat ryhmiin iän mukaan seuraavasti: 7-9v, 10-12v, 13-15v ja lisäksi lapsi&aikuinen yhteisryhmä, johon otetaan mukaan huoltajien seurassa pienempiäkin lapsia.

16-17 vuotiaille emme järjestä omaa ohjattua ryhmää, mutta heidän on mahdillista osallistua jäsenillemme suunnatuille kiipeilyvuoroille.

Koska kiipeilyseinän rakennustyöt ovat käynnissä vielä alkuvuodesta, ensimmäinen kausi tulee olemaan normaalia lyhyempi ja aloitusajankohta ilmoitetaan myöhemmin. Mikäli ryhmät täyttyvät, meillä on jatkossa oman tilan myötä mahdollisuus lisätä ryhmien määrää.

Sponsoripaketit ja rahankeräys

Rakennuskustannukset katetaan pääosin seuran omilla varoilla. Tarvitsemme kuitenkin apua koko rahoituksen kasaan saamiseen, joten keräämme varoja sponsoripaketteja myymällä ja pienkeräyksellä. Edit: Pienkeräys on päättynyt.

Mikäli kiinnostuit sponsoroinnista tai sinulla on kysyttävää pienkeräykseen liittyen, meidät tavoittaa parhaiten sähköpostitse kokis@kotkankiipeilyseura.fi

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s