Kiipeilykokeilu 7-10v lapsille (päivitetty 15.8.)

Lasten boulderointiryhmän yhteydessä sunnuntaina 14.8.2022 ja 21.8.2022 klo 12-13:15 järjestetään poikkeuksellisesti kiipeilykokeilu uusille kiinnostuneille, koska ryhmään jäi ilmoittautumisten jälkeen useampi vapaa paikka. Tilassamme on varsin vähän oleskelutilaa, joten vanhempien ei ole mahdollista jäädä katsomaan tai kannustamaan kokeilun ajaksi, vaan kokeilu tapahtuu ryhmän ohjaajan ohjauksessa ja valvonnassa.

Kokeilu on 7-10 vuotiaille (2012-2015 syntyneille) lapsille

Kiipeilykokeilusta veloitetaan 7€ ilmoittautumisen yhteydessä. Osallistumiseen vaaditaan ennakkoilmoittautuminen. Tilaa on vain 4:lle nopeimmalle. Ilmoittautumisen 21.8.2022 kiipeilykokeiluun voi tehdä suoraan SuomiSport -palvelun kautta linkistä: Suomisport (vaatii rekisteröitymisen/kirjaitumisen SuomiSport-palveluun).

Boulderointi on kiipeilyä ilman varmistusköyttä enintään 4,5m korkeilla seinillä, joissa alla on paksut patjat putoamisten varalta. Boulderointi-tilamme sijaitsee Kotkan Mussalossa Savotan liikuntakeskus-rakennuksessa.

Kokeilun jälkeen on mahdollista ilmoittautua mukaan syyskaudelle. Myös muissa ryhmissä on 7-12 vuotiaille yksittäisiä paikkoja vapaana. Otathan näistä yhteyttä kokis@kotkankiipeilyseura.fi

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s