Junioritoiminan aloitusta lykätään

Päätimme, että tässä tilanteessa (hallituksen asettama sulku ja hiihtoloman jälkeinen koronatilanteen mahdollinen huononeminen) ainoa järkevä ratkaisu on lykätä vielä junioritoimintamme aloitusta. Vaikka 12 vuotiaiden ja alle junioritoiminta on sallittua, ei ole järkevää aloittaa tässä vaiheessa täysin uusia ryhmiä, jotka altistaisivat lapset uusille kontakteille. Tämän hetkinen koronatilanne olisi pakottanut meidät myös ryhmien jakamisen entistä pienemmiksi, että olisimme voineet varmistaa riittävät turvavälit toimintamme aikana.

Tämä oli ikävä, mutta vastuullinen päätös. Elättelemme toiveita, että koronatilanne olisi sulun jälkeen sen verran parempi, että toimintamme voisi alkaa 29.3. alkavalla viikolla. Arvioimme aloituksen ja ryhmäkoot vielä uudelleen sen hetkisen koronatilanteen ja rajoitusten mukaan. Infoamme tilanteesta kunhan tilanne on selvillä.

Tiedotamme ilmoittautuneille tilanteesta erikseen sähköpostitse.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s