Loppuvuoden avoimet kiipeilykokeilut ja kiipeilykurssit

Loppuvuodesta järjestetään 2kpl avoimia kiipeilykokeiluita Haminassa Aseman koulun sisäkiipeilyseinällä. Kokeilut sopivat lapsille (yli 5v) ja aikuisille. Alaikäisillä tulee olla huoltaja mukana. Lisätietoja Kotkan kiipeilyseuran Facebook-tapahtumissa:

5.10.2019 avoin kiipeilykokeilu

16.11.2019 avoin kiipeilykokeilu

Terveluloa kokeilemaan seinäkiipeilyä!

 

Seinäkiipeilystä kiinnostuneille yli 16 vuotiaille on tarjolla myös 2kpl seinäkiipeilyn alkeiskursseja Haminan kansalaisopiston kautta. Kurssit pidetään 20.10.2019 ja 24.11.2019 (marraskuun kurssi puuttuu jostakin syystä kansalaisopiston sivuilta, mutta asia korjaantunee piakoin). Lisätietoa linkistä.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s